Kernwaarden DataByte

Klanten vinden onze kernwaarden terug in ons gedrag

De kernwaarden vormen een onderdeel van wie wij zijn. De kernwaarden zijn niet verzonnen, maar ze zijn ontdekt door onze collega's. 

JdJ_optie4.jpgJohn de Jongh, directeur: “De kernwaarden ‘Initiatief nemen’, ‘Eerlijk en oprecht’, ‘Blijven ontwikkelen’, ‘Betrokken’, ‘Collectief willen winnen’ en ’Trots op elkaar’ zijn kenmerkend voor ons. Beter gezegd, ze zijn typerend voor hoe wij werken, wat wij belangrijk vinden en wat ons drijft. Onze klanten vinden deze kernwaarden terug ons gedrag. De kernwaarden zijn ook terug te vinden in verschillende processen, bijvoorbeeld in het selectieproces van nieuwe collega’s.”

 

Betrokken_RGBTrots op elkaar_RGBCollectief willen winnen_RGBEerlijk en oprecht_RGBInitiatief_RGBBlijven ontwikkelen_RGB

Onze zes kernwaarden

Initiatief nemen is belangrijk voor ons. We willen graag voorop lopen, kansen en problemen eerder dan klanten en collega's signaleren. Uit eigen beweging ondernemen we hier actie op. Wij houden van eerlijk en oprecht. Liever duidelijke taal dan vage beloftes. We creëren heldere verwachtingen bij klanten. Op het hoofdkantoor in Steenbergen durven we onszelf te zijn en fouten te maken, zodat we geen fouten maken bij onze klanten.

We nemen onze klanten graag mee naar hun top van de berg, oftewel hun einddoel. Blijven ontwikkelen geldt niet alleen voor onszelf, waarbij we willen ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook in ons vakgebied. Samen met de klant de volgende stap bepalen, dat is waar wij energie uit halen. 

Dat uit zich ook in de kernwaarde betrokken. We tonen interesse in de dromen, uitdagingen en ambities van zowel onze klanten en collega's. 

Collectief willen winnen is een mentaliteit die elke collega in zich heeft. Wij halen het maximale uit onszelf, uit onze collega's en onze klanten. We doen dat met het gezamenlijke doel: onze klanten succesvol maken. We vinden het geweldig om onze naam positief terug te lezen in de feedback die wij krijgen van klanten. Intern en bij klanten willen wij de verwachtingen steeds overtreffen. Dat doen we als team, vandaar dat wij altijd trots op elkaar zijn.