ICT-Beheer & Advies

U beschikt over een ideale digitale werkomgeving

Loopt u binnen uw organisatie tegen een ICT-situatie aan die nodig aan verandering toe is? Wij adviseren u graag. Of wellicht bent u zich niet bewust dat uw ICT beter kan? Wij geven u in- en overzicht. Ontdek Beheer & Advies op het gebied van ICT.

Freddy.jpgFreddy Hoogeveen, pre-sales consultant, geeft aan: “Voor elke ICT-vraag kunt u bij ons terecht. Onze expertise op het gebied van ICT is breed; wij hebben ervaring met vraagstukken omtrent stabiliteit, beveiliging, mobiliteit en performance. Wij bekijken uw ICT-omgeving grondig en wij inventariseren uw organisatiespecifieke wensen en behoeften. In een overzichtelijk presentatie adviseren wij hoe wij stap voor stap uw ideale digitale werkomgeving kunnen vormgeven.”

 

Uw ICT wordt voor u beheerd

Na het geven van gedegen en onderbouwd advies, het uitvoeren en het implementeren van ICT oplossingen, kunnen wij uw ICT gedeeltelijk of volledig onderhouden. Veel ICT diensten managen wij op afstand, ofwel online. Maar, wij kiezen er bewust voor ook bij u op locatie te komen, want dan leren wij uw organisatie beter kennen. Wij nemen uw systeembeheer uit handen, zodat u niet hoeft te investeren in een eigen ICT-afdeling. Freddy vertelt: “Daarnaast zorgen wij ervoor dat de IT omgeving betrouwbaar is. U bent verzekerd van een snelle opvolging bij onverhoopte (veiligheids)problemen dankzij onze adequate monitoring. Tevens kunt u gebruik maken van een 24×7-dienst met een snelle reactietijd, mocht u tegen onverwachte calamiteiten aanlopen. De continuïteit en de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen blijft hierdoor optimaal gehandhaafd en u kunt zorgeloos doorwerken.”

 

U heeft grip op uw ICT

U bent zich ervan bewust dat ICT noodzakelijk is voor de groei, verbetering en verandering van uw organisatie, maar u wilt dat ICT meer is dan alleen een kostenpost. In het échte gesprek stemmen wij uw organisatiedoelen af op haalbare ICT-doelen, zodat uw IT bijdraagt aan en meegaat met de ontwikkeling van uw organisatie. De ICT doelstellingen worden op vaste momenten geëvalueerd. Wij kijken vooruit om te sturen en wij bewaken de voortgang. Dankzij deze resultaatgerichte werkwijze behouden wij samen de focus op de juiste prioriteiten. Wij geven grip op uw ICT. Bekijk hier onze werkwijze.

Uw voordelen:

  • Advies op maat voor uw ideale ICT
  • ICT gedeeltelijk of volledig voor u beheerd
  • ICT-beheer online of op uw locatie
  • Snelle opvolging bij (veiligheids)problemen en een 24×7-dienst bij calamiteiten
  • U hoeft geen ICT-werknemer in dienst te nemen

Heeft u een vraag over ICT? Wij kunnen u adviseren. Wilt u geen omkijken hebben naar uw ICT beheer? Wij kunnen uw ICT gedeeltelijk of volledig onderhouden. Vul het onderstaande contactformulier in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

DataByte geeft grip op uw ICT. Wilt u weten hoe wij werken? Bekijk hier onze resultaatgerichte werkwijze.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina? Neem contact met ons op!