Geen zorgen meer over AVG 

Met ScopeDesk AVG blijft u eenvoudig AVG-compliant.  
 

De Algemene verordening gegevensbescherming is een belangrijke privacy wet waaraan u moet voldoen. Maar hoe? En hoe weet u zeker dat u voldoet? Veel bedrijven zijn bang voor boetes en denken dat AVG veel tijd kost. ScopeDesk AVG biedt u een simpele softwareoplossing om verwerkingsregisters te vullen en bij te houden. Hiermee weet u zeker dat u AVG compliant bent en dat u dit kunt aantonen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over AVG en u bespaart tijd.   

Wilt u meer weten over wat AVG precies is? In onderstaande video leggen we het u uit. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via consultancy@databyte.nl 

 

 

ScopeDesk-AVG-Algemeen_gecomprimeerd

 

"Onze AVG registraties waren verspreid in diverse Excel spreadsheets, wat niet overzichtelijk was. Met ScopeDesk AVG van DataByte hebben we alles met een druk op de knop bij de hand." Noud Hogendoorn, Zorgcentrum de Schutse. 

De voordelen van verwerkingsregister software ScopeDesk:

 • Veilig volgens ISO-normen
 • Aantoonbaar compliant conform wetgeving
 • Minimaliseer kans op datalekken door compleet inzicht in dataverwerking
 • Simpel en tijdsbesparend
 • Overzichtelijk en beheersbaar
 • Easy-to-use
 • Altijd bereikbaar online applicatie

 

ScopeDesk Tools


 • Online datalekregister 

In dit register wordt ieder datalek geregistreerd, ook wanneer deze niet gemeld dient te worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zo heeft u een volledig overzicht van alle datalekken in uw organisatie. Dit is ook een verplichting vanuit de AVG.

 • Online verwerkingsregister 

In dit register worden alle verwerkingsactiviteiten met persoonsgegevens vastgelegd. 

 • Online toestemmingsregister 

Gebruikt u bijvoorbeeld foto’s van uw collega’s in uw marketingmateriaal? Dan moet u officieel toestemming hebben van uw collega. In ons online toestemmingsregister kunt u uw collega direct toestemming vragen om zijn foto te gebruiken en met welk doeleinde. Uw collega geeft dan in de online tool toestemming, zodat u dit altijd geborgd heeft.  Hieronder ziet u in een kort filmpje hoe dit in zijn werking gaat. 

Bekijk hieronder onze productvideo: 

 

ScopeDesk (productvideo)

 

Overige Functionaliteit

 • Meerdere gebruikers 

Nodig uw collega’s uit en werk samen aan verschillende registers.  

 • Single Sign On 

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord of maak gebruik van de Single Sign On opties via Office365. 

 • Easy-to-use 

ScopeDesk AVG Software spreekt voor zich en is gemakkelijk in gebruik. 

 • Handige managementtools (uitbreiding) 

DataByte biedt met ScopeDesk niet alleen een AVG verwerkingsregister. De DataByte ScopeDesk software is het besturingssysteem voor uw ICT-organisatie, optioneel zijn zeer handige management tools toe te voegen die u helpen uw organisatiedoelen te bereiken, zoals het borgen van proactief ICT-beleid en doelen via GRIP.

 

Waarom ScopeDesk AVG 

 
Een centrale plek  Slimme software  Geen AVG zorgen meer 
Uw verwerkingsregisters, zoals het toestemmingsregister, datalekregister en verwerkingsactiviteiten, staan centraal in ScopeDesk. Geen gedoe meer met excelsheets of andere tools. Met ScopeDesk AVG heeft u overzicht en bespaart u tijd.   ScopeDesk AVG is makkelijk in gebruik en geeft helder weer welke gegevens u verwerkt. Meerdere collega’s kunnen met u de registers invullen en beheren. U bespaart hiermee tijd en weet dat u AVG-compliant bent. ScopeDesk geeft u daarnaast handige tips en verbeterpunten.   Dankzij ScopeDesk AVG hoeft u zich geen zorgen meer te maken over twijfel of mogelijke pr-rampen. U voldoet aan de AVG als u en uw collega’s de registers goed bij houden. ScopeDesk AVG maakt uw compliancy makkelijker zodat u zich kan focussen op uw werk.  

 

Geen zorgen meer over de AVG of negatieve PR rondom persoonsgegevens 

Vraag hieronder een vrijblijvende prijsopgave aan.