VOIP

U bent altijd bereikbaar dankzij telefoneren via internet

Steeds meer organisaties gaan over naar Voice over IP (VoIP), ofwel zakelijk bellen via internet. U belt zakelijk efficiënter en bent altijd telefonisch bereikbaar met de cloud gebaseerde telefonie-oplossing van DataByte: Hosted IP-telefonie (HIP). Met HIP integreren wij uw telefonie met uw ICT. Wij prepareren alle apparaten, zoals vaste telefoon, mobiel, tablet, laptop en pc om te telefoneren, op afstand te vergaderen, schermen te delen en te chatten. En dat allemaal met slechts één telefoonnummer. Een kostbare telefooncentrale op uw locatie heeft u dankzij Hosted IP telefonie niet langer nodig.

sandra rondjeSandra de Jong, telefonie-expert, vult aan: “Een groot voordeel van HIP telefonie is dat wij uw telefooncentrale zo kunnen configureren dat uw organisatie bij het wegvallen van de internetverbinding gewoon bereikbaar blijft. Wij kunnen bijvoorbeeld alle inkomende gesprekken naar één mobiele telefoon doorzetten.”

U heeft een internettelefonie oplossing op maat

HIP biedt veel mogelijkheden die afgestemd zijn op uw organisatiespecifieke wensen en behoeften. Deze internettelefonie oplossing is volledig schaalbaar; u betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik.

Sandra zegt: “Met oprechte interesse en betrokkenheid denken wij met u mee en adviseren wij de beste oplossing die bij u past. HIP is zeer flexibel en biedt tal van mogelijkheden, onder andere belgroepen, keuzemenu’s en overige instellingen die de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie verbeteren. Tevens kan uw receptie inzien wie er telefonisch beschikbaar is dankzij een gebruiksvriendelijk aanwezigheidssysteem.”

Ontdek de laatste ontwikkelingen over Voice over IP op onze blog! 

Uw voordelen:

  • Uw telefonie is verbonden met uw ICT
  • Eén telefoonnummer op al uw devices
  • Bij calamiteiten is uw organisatie bereikbaar
  • Schaalbare dienst: u betaalt wat u verbruikt
  • Flexibiliteit dankzij de vele mogelijkheden

 

VOIP downloable.jpgMeer weten over Voice Over IP? Download dan het introductiedocument over VoIP! 

Download Introductiedocument

 

 

 

 

 

Onze VoIP partners:

3cx

Routit

 

 

 

 

Heeft u een vraag over VoIP of HIP? Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.