Hybride

Hybride oplossing, het beste van twee ICT-oplossingen

Heeft u al een bestaande ICT-infrastructuur, maar wilt u wel gebruik maken van de functionaliteit van de cloud? Dat kan met een hybride oplossing. Hierdoor maakt u deels gebruik van een (vaak bestaand) lokaal netwerk en deels van een cloud-oplossing. Het meest bekende voorbeeld hiervan is Office 365 (cloud oplossing met o.a. e-mail, agenda en het delen van niet gevoelige bestanden) samen met een lokale server voor vertrouwelijke bestanden.

Koppeling tussen uw netwerk en de cloud

DataByte heeft al jaren ervaring met het ontwikkelen van een hybride oplossing op maat. Dankzij onze kennis weten wij onze klanten te voorzien van een hybride oplossing die werkt. U heeft het beheer van uw lokale infrastructuur nog steeds in eigen handen, maar we combineren dit met een gedeeltelijke cloud oplossing.

Uw voordelen

  • Koppeling tussen uw netwerk en de cloud
  • Schaalbaar naar uw wensen
  • Hybride oplossing op maat
  • Mogelijkheden met Office 365

Elke hybride oplossing is anders, dit hangt volledig af van uw eisen en wensen. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Waar moet uw digitale omgeving aan voldoen? We bekijken uw organisatiedoelstellingen en koppelen deze aan ICT-doelen. Zo groeien wij met u mee en krijgt u grip op uw ICT. Bent u nieuwsgierig geworden?
Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie.