Cloud

Werken vanuit de cloud

U bereikt uw digitale werkomgeving eenvoudig, altijd en overal met de cloud-diensten van DataByte.

Werken vanuit de cloud wordt door steeds meer organisaties toegepast. Wij inventariseren, integreren en realiseren met én voor u de veiligste en best passende oplossing die aansluit op uw organisatiespecifieke wensen: vanuit de cloud, op basis van een eigen centraal gehost platform, op uw eigen locatie of in een gecombineerde vorm (hybride).

Wij kunnen op basis van de cloud-oplossing de lokale applicaties aan de cloud-applicaties koppelen. Of als de lokale applicaties in eerste instantie niet geschikt zijn voor de cloud, kunnen wij ze geschikt maken. Verder maken wij gebruik van de modernste cloud-configuraties en bieden wij webapps die u extra gemak bieden. Onze cloud-diensten zijn volledig schaalbaar; u betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en u bent flexibel in het aantal gebruikers, functionaliteit, capaciteit en snelheid.

 

Uw voordelen:

  • Uw digitale werkplek is geheel of gedeeltelijk in de cloud
  • De betrouwbare cloud-oplossing is toegesneden op uw situatie
  • Schaalbare dienst: u betaalt wat u verbruikt

Wilt u meer informatie over de voordelen van een digitale werkomgeving in de cloud? Vul dan onderstaand contactformulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.