Grip

DataByte geeft grip op uw ICT

U bent zich ervan bewust dat ICT belangrijk is voor uw organisatie. Het begint bij een goed werkende pc die uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maakt. Maar ICT gaat steeds verder, zeker voor uw onderneming. Van bedrijfssoftware koppelen om gegevens te delen tot het standaardiseren van uw organisatieprocessen. Maar, hoe zorgt u ervoor dat ICT meer is dan alleen een kostenpost?

Organisatiedoelen koppelen aan ICT-doelen. Zo krijgt u grip op uw ICT.

ICT kan veel meer zijn dan alleen een kostenpost. Door organisatiedoelen te koppelen aan ICT-doelen draagt ICT bij aan uw organisatie en krijgt u grip op uw ICT. DataByte heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om u inzicht, overzicht en houvast te bieden. Onze grip-werkwijze leggen wij uit in het onderstaande animatiefilmpje:

Allereerst: het échte gesprek

Wij beginnen met het échte gesprek. Een goed gesprek waarbij u en uw ICT-verantwoordelijke(n) aanwezig zijn. Wij bespreken uw huidige ICT-situatie en nemen uw organisatiedoelen door. Waar wilt u in de toekomst naar toe? Vanuit dat oogpunt bekijken wij samen waar uw ICT-omgeving naar toe moet groeien om uw organisatie mee te laten groeien.

Samen met u vormen wij een team

Met u bepalen we de organisatie- en ICT-doelen voor het aankomende kwartaal en leggen wij de jaardoelen vast. U weet natuurlijk als geen ander welke organisatiedoelen u wilt behalen en wij weten hoe ICT u daarbij kan helpen. Samen met u vormen wij een team. Vanuit DataByte krijgt u twee vaste contactpersonen: Eén met commerciële kennis die zich volledig verdiept in uw organisatiedoelstellingen (Accountmanager), en één met technische kennis (IT-manager). Dit is iemand die de taal spreekt in de ICT-branche en de ICT-doelen kan versimpelen.

Wij komen elk kwartaal bij u langs

Zodra er een kwartaal verstreken is, zitten wij opnieuw bij u aan tafel. Wij bekijken en bespreken de doelen van het afgelopen kwartaal en zien welke behaald zijn. Soms schuiven doelen een kwartaal op. Alleen zo krijgt u inzicht in uw organisatie- en uw ICT-doelen. Door elke negentig dagen bij u langs te komen begrijpen wij uw organisatie beter, krijgt u controle over uw ICT en kunt u blijven werken aan de verbetering van uw onderneming.
Met DataByte krijgt u grip op uw ICT.

 

Ook benieuwd hoe u grip op uw ICT krijgt? Vul het onderstaande contactformulier in en ga het echte gesprek aan!