dots

Software op maat

Software op maat

Software op maat

Naast ICT-diensten beschikt DataByte over een deskundige software-afdeling. Op deze afdeling ontwikkelen wij speciale informatiekoppelingen en unieke applicaties die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken. Bedenkt u zich eens hoeveel systemen u gebruikt op een dag? Van boekhoud- tot ordersystemen en van CRM- tot betaalsystemen. Onze software-ontwikkelaars koppelen deze systemen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger worden. Zoekt u een software-oplossing op maat? Wij kunnen applicaties voor u ontwikkelen die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u weten wat onze software-afdeling allemaal kan maken? Ontdek welke software -projecten voor bedrijven wij realiseren.

Bekijk in de video hieronder hoe de afdeling software te werk gaat.

Software
Informatiekoppelingen

Informatiekoppelingen

Wilt u efficiënter werken door middel van systemen die met elkaar communiceren? Dat kan dankzij onze informatiekoppelingen tussen verschillende softwarepakketten. Dankzij onze kennis van softwarepakketten zoals o.a. Exact, Unit4, FedEx, Office 365, Afas en Microsoft Dynamics kunnen wij bijvoorbeeld uw CRM koppelen aan uw boekhoudsysteem. Zo hoeft u geen informatie handmatig in te voeren maar wordt dit voor u gedaan. 

Efficiënt en altijd actueel: koppel uw data

 

Software speciaal voor u ontwikkeld

Software speciaal voor u ontwikkeld

U beschikt op dit moment over meerdere systemen die dankzij onze informatiekoppelingen beter met elkaar communiceren. Maar wellicht is het handiger, efficiënter en kostenbesparend om een nieuw softwarepakket speciaal voor u te ontwikkelen. Bedenk hoe efficiënt het zou zijn als uw medewerkers allemaal in hetzelfde systeem werken? Hoe gemakkelijk worden uw werkzaamheden dan? Geen vraagstuk is voor onze softwareafdeling te complex. Elke aanvraag is voor ons een uitdaging. Wij bekijken uw behoeften en wensen en ontwikkelen een software-product op maat en naar uw wensen. 

Werk efficiënter met maatwerksoftware

Block

Zo werken wij met u samen

Wat maakt onze softwareprojecten zo bijzonder? Dat bent u. Om aan uw wensen te kunnen voldoen, betrekken wij u namelijk intensief bij de softwareontwikkeling; u vormt dan ook een lid van het projectteam. Naast onze voortgangs- en evaluatiegesprekken, kunt u via onze klantenportal de status van het softwareproject volgen en beslist u mee. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang en krijgt u grip op uw ICT.

Meer weten over Grip?

videotemp

Deze klanten gingen u voor

Dagelijks werken wij aan verschillende projecten om onze klanten tevreden te houden. Maar sommige projecten springen er net wat meer uit. Hieronder leest u drie voorbeelden van softwareprojecten die wij met succes hebben uitgevoerd en waar wij erg trots op zijn.

Landelikk platform

Gemeente: Dienstenvoucher

Dienstenvoucher, een op maat gemaakt vouchersysteem dat bestemd is voor gemeenten, zorgaanbieders en zorgbehoevenden. DataByte ontwikkelde de software voor dit systeem. https://zorg-lokaal.nl/dienstenvoucher/

Case

Volution

Onderwijs: Volution

Via het Volution-platform krijgen docenten, leerlingen en ouders overzichtelijk toegang tot de juiste informatie, zoals didactische middelen en volgsystemen. En dat allemaal in een web-based applicatie, volledig te integreren met Office 365. Klik hier voor meer informatie over Volution. 

Onderwijs: Volution

Bozgroup

Bedrijfsleven: BOZ Group

BOZ Group is een metaalbewerkingsbedrijf en inmiddels 20 jaar klant bij DataByte. BOZ gaf ons de opdracht om na te denken hoe wij de dagelijkse werkzaamheden konden digitaliseren. Dat resulteerde in een op maat gemaakt inkloksysteem voor medewerkers en een papierloze fabriek dankzij onze software. Samen met de afdeling infrastructuur van DataByte wisten wij de BOZ Group een volledig nieuwe ICT-omgeving te bieden met als naam ‘de slimme fabriek’. Lees meer over onze werkzaamheden bij de BOZ Group.

Bedrijfsleven: BOZ Group