Software op maat

Laat uw organisatie groeien

Naast ICT-diensten beschikken wij over een deskundige software-afdeling. Op deze afdeling ontwikkelen wij speciale informatiekoppelingen en unieke applicaties die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken. Bedenkt u zich eens hoeveel systemen u gebruikt op een dag? Van boekhoud- tot ordersystemen en van CRM- tot betaalsystemen. Wij koppelen deze systemen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger worden. Zoekt u een software-oplossing op maat? Wij ontwikkelen applicaties die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u weten wat onze software-afdeling allemaal kan maken? Lees dan snel verder. 

 

Informatiekoppelingen

Wilt u efficiënter werken door middel van systemen die met elkaar communiceren? Dat kan dankzij onze informatiekoppelingen tussen verschillende softwarepakketten. Dankzij onze kennis van softwarepakketten zoals o.a. Exact, Unit4, FedEx, Office 365, Afas en Microsoft Dynamics koppelen wij bijvoorbeeld uw CRM aan uw boekhoudsysteem. Zo hoeft u geen informatie handmatig in te voeren en voorkomt u onnodige fouten of dubbele invoeren.

loket2profit groenWe hebben een speciale koppeling tussen Loket.nl en Afas Profit ontwikkeld, waardoor het handmatig overzetten van gegevens verleden tijd is.  
Lees er hier meer over.

Software speciaal voor u ontwikkeld

BannerP&Ovac-

Wellicht is het voor u handiger, efficiënter en kostenbesparend om een nieuw softwarepakket speciaal voor u te ontwikkelen. Bedenk hoe efficiënt het zou zijn als uw medewerkers allemaal in hetzelfde systeem werken? Hoe gemakkelijk worden uw werkzaamheden dan? Geen vraagstuk is voor onze softwareafdeling te complex. Elke aanvraag is voor ons een uitdaging. Wij bekijken uw behoeften en wensen en ontwikkelen een software-product op maat en naar uw wensen. 

 

Aanpak software project

Een goed werkende applicatie bouwen we niet in één dag. Samen gaan we met u aan de slag om de perfecte tool voor uw organisatie te bouwen. Hoe we dat doen leest u hier.

Visual aanpak software breed-1

Producten van Software

Smartfactory - De slimme fabriek

Voor metaalbewerkingsbedrijf BOZ group ontwikkelden we de Slimme Fabriek van de Toekomst. Door digitalisering werkt BOZ nu efficiënter en lopen ze voorop t.o.v. concurrentie. Bekijk de video of lees er hier meer over. 

DataByte als totaalleverancier van ICT bij BOZ Group

ScopeDesk AVG

De Algemene verordening gegevensbescherming is een belangrijke privacy wet waaraan u moet voldoen. Maar hoe? En hoe weet u zeker dat u voldoet? ScopeDesk AVG biedt u een simpele softwareoplossing om verwerkingsregisters te vullen en bij te houden. Hiermee weet u zeker dat u AVG compliant bent en dat u dit kunt aantonen.
Lees hier meer over ScopeDesk AVG. 

ScopeDesk (productvideo)

Bent u klaar om uw organisatie te laten groeien?