Security

Uw ICT is beveiligd en wordt voor u bewaakt

Organisaties kunnen het zich niet veroorloven dat data op straat komen te liggen of verloren gaan. Tevens zijn ongewenste e-mails (spam) en schadelijke virussen niet welkom. Ook back-up problemen en te weinig opslagruimte zijn zaken die de continuïteit en de kwaliteit van bedrijfsprocessen niet ten goede komen. Onze beveiligingsdiensten kunnen wij afstemmen op uw organisatiespecifieke behoeften, zodat u zorgeloos kunt doorwerken. Tevens zorgen wij voor een volledige bewaking van uw ICT, zodat u geen omkijken heeft naar de beveiliging van uw digitale werkomgeving.

Vincent.jpgVincent van ’t Hoog, IT manager, legt uit: “Een van de belangrijkste punten met betrekking tot beveiliging zit aan de rand van het netwerk: de Firewall.” Deze voornaamste beveiliging omschrijft Vincent als volgt: “Om data uit te kunnen wisselen, is het nodig om de voordeur van uw organisatie open te zetten, zodat informatie naar buiten kan, maar ook naar binnen. Wij filteren deze informatie op de gang, voordat die gegevens veilig bij de juiste persoon of personen belanden.”

 

U heeft beveiliging op maat

Met onze securitydiensten bent u verzekerd van beveiligde, geautomatiseerde voorzieningen. Met oprechte interesse en betrokkenheid denken wij met u mee en adviseren wij de beste oplossing die bij u past. Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw IT te beschermen:

 • Bepalen waar uw beveiligingsrisico's liggen d.m.v. een Security Check
 • Beveiliging van het netwerk via een Firewall
 • Beveiliging van data via een back-up
 • Beveiliging van e-mailcommunicatie tegen spam
 • Beveiliging van gegevens via zaken als rechten op bestanden
 • Beveiliging tegen virussen (waaronder crypto)
 • AVP compliancy traject door middel van IT Consultancy
 • Online AVG software: ScopeDesk

 

De veiligheid van uw data is beheersbaar

Dankzij ons beheer is een snelle monitoring en opvolging van (veiligheids)problemen mogelijk. Met ons geavanceerde monitoringsysteem kan worden ingesteld dat de internetapplicatie, die verantwoordelijk is voor uw primaire processen, voorrang krijgt op zaken zoals bijvoorbeeld YouTube of andere internetapplicaties. Ongewenste internetapplicaties kunnen helemaal geblokkeerd worden, bijvoorbeeld social media. De continuïteit en de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen blijven hierdoor gehandhaafd.

Uw voordelen:

 • Beveiliging afgestemd op uw organisatie
 • Volledige bewaking en snelle opvolging bij problemen mogelijk
 • Specifieke instellingen ten behoeve van uw bedrijfsprocessen

Heeft u een vraag over de beveiliging en/of bewaking van uw bedrijfsgegevens? Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden

Vul onderstaand contactformulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.