Netwerk, Cloud & Hybride

Uw digitale werkomgeving is altijd bereikbaar

Werken vanuit de cloud wordt door steeds meer organisaties toegepast. U bereikt uw digitale werkomgeving eenvoudig, altijd en overal met de veilige en betrouwbare cloud-diensten van DataByte. Veel bedrijven die u zijn voor gegaan, werken naar tevredenheid.
Wij inventariseren, integreren en realiseren met en voor u een veilige en best passende oplossing die aansluit op uw organisatiespecifieke wensen: vanuit de cloud, op basis van een eigen centraal gehost platform, op uw eigen locatie of in een gecombineerde vorm (hybride).

De ideale digitale omgeving is voor elke klant anders

De ideale digitale werkomgeving is voor iedereen verschillend. Wij merken dat elke klant andere organisatiespecifieke behoeften heeft. De ene organisatie vindt het prima om met een lokaal netwerk te werken, een ander bedrijf werkt gedeeltelijk of geheel vanuit de cloud. De behoeften zijn voor een belangrijk deel ook afhankelijk van de reeds gebruikte applicaties. Over meerdere punten zijn onze klanten het eens: ze willen efficiënt en zo veilig mogelijk werken, altijd en overal vanaf elk mobiel apparaat, tegen lage kosten en zo weinig mogelijk beheer. Wij kijken naar wat voor u het beste werkt. 

New Call-to-action

Uw applicaties worden cloud gereed gemaakt

Kiest u voor een cloud oplossing? Wij kunnen op basis van de cloud-oplossing de lokale applicaties aan de cloud applicaties koppelen. Of als de lokale applicaties in eerste instantie niet geschikt zijn voor de cloud, kunnen wij deze geschikt maken. Verder maken wij gebruik van de modernste cloudconfiguraties en bieden wij webapps die u extra gemak bieden. Onze cloud-diensten zijn volledig schaalbaar; u betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en u bent flexibel in het aantal gebruikers, functionaliteit, capaciteit en snelheid.

DataByte, uw Microsoft-specialist

Microsoft Gold Logo NewAls gecertificeerde Microsoft-goldpartner biedt DataByte een uitgebreide kennis van Office 365, het Microsoft cloud platform voor efficiënte samenwerkings- en communicatiemogelijkheden. Freddy Hoogeveen, pre-sales consultant, geeft aan: “Er zijn vele cloud mogelijkheden, maar met Office 365 wordt samenwerken en communiceren nog veel makkelijker.”

De experts van DataByte ondersteunen en begeleiden uw organisatie door inzage te geven in de mogelijkheden van Office 365. Met Office 365 heeft u centrale toegang tot uw contacten, documenten en e-mails vanaf elk (mobiel) apparaat en elke locatie, wat bijvoorbeeld thuis werken nog makkelijker maakt. Als u offline werkt, worden uw documenten en e-mails automatisch gesynchroniseerd zodra u weer online bent. U kunt alleen of met meerdere collega’s bestanden inzien, bewerken en delen. Ook wordt het voeren van videovergaderingen of online (chat)gesprekken met uw collega’s eenvoudiger.

Freddy besluit: “Daarnaast helpen wij uw organisatieprocessen te digitaliseren en te verbeteren, denk aan het in kaart brengen van workflows, het optimaliseren van managementinformatie of het digitaliseren van vergaderingen. Alles ten behoeve van het zo optimaal mogelijk regelen van uw bedrijfsprocessen.”