De Moderne Werkplek

Werk efficiënter, beter én veiliger samen.
Combineer alles wat u nodig heeft slim in één digitale werkplek.

 

Toegankelijk

Workspace 365

Workspace365 printscreen

Workspace 365 brengt alles wat u en uw medewerkers nodig hebben samen. Werken gebeurt vanuit een online werkplek. Toegankelijk vanaf elk device. Op kantoor, thuis of iedere andere gewenste locatie. Met Workspace 365 zijn alle web-, lokale- en Windows applicaties vanuit één digitale werkplek met één klik bereikbaar.

Medewerkers die deze moderne werkplek gebruiken hoeven zelf niets te installeren.

Door middel van hun account hebben zij direct toegang tot applicaties, documenten en informatie die voor hen belangrijk zijn. Nieuwe apps of informatiebronnen worden in een paar klikken toegevoegd. Zowel voor groepen als voor een individuele collega.

 

SharePoint Intranet

SharePoint Intranet printscreen

Zorg voor betrokkenheid in uw organisatie, deel waardevolle informatie met uw medewerkers via het Intranet. Koppel bijvoorbeeld afdelingssites aan uw nieuws-hub. Stel gemakkelijk snelkoppelingen in naar belangrijke gemeenschappelijke bronnen en toepassingen. En laat via fraaie communicatiesites laagdrempelig van u horen.
Koppel al uw nieuwsberichten gemakkelijk aan uw Workspace 365 en bundel de krachten binnen uw Moderne werkplek.

Of gebruik SharePoint als toegangsportaal door al uw applicaties via SharePoint- tegels toegankelijk te maken.

 

Samenwerken

SharePoint

SharePoint Marketing printscreen

SharePoint is een van de meest gebruikte platformen voor samenwerking, document- en informatiebeheer. Medewerkers kunnen tegelijkertijd samenwerken in allerlei (wisselende) verbanden. Documenten worden tussentijds automatisch opgeslagen. Veel verschillende versies beheren? Dat is verleden tijd!

 

Teams

ahuohe4sriuexl

Microsoft Teams is het nieuwe samenwerkingsplatform van Microsoft, waarmee u gemakkelijk communiceert via chat, meetings en telefoongesprekken. Teams is volledig geïntegreerd met Office 365, Power BI en Flow. Dit betekent dat uw medewerkers met vertrouwde Office-programma’s kunnen werken zoals Word, Excel en PowerPoint. Deze bestanden deelt u eenvoudig en snel met het team. Zónder een omweg te hoeven maken via bijvoorbeeld e-mail. Zo kunnen er gemakkelijk aparte teams worden opgezet, met geregelde toegang. Zowel binnen als buiten de organisatie.

Een ander voordeel van dit samenwerkingsplatform is dat hij doorzoekbaar is. Discussies en gedeelde bestanden worden gemakkelijk terug gevonden.

Werken uw medewerkers vanuit huis of op verschillende locaties? Dan is Teams een ideale manier om de communicatie en overdracht op een gemakkelijke en veilige manier te borgen. Teams is op alle devices toegankelijk, zo kunt u altijd en overal samenwerken.

 

Eenvoudig Veilig

EM+S

Als organisatie staat u voor nieuwe uitdagingen. De éne groep medewerkers gebruikt een tablet of smartphone, terwijl anderen vanaf een vast of gedeeld device werken. Deze steeds grotere behoefte naar keuzevrijheid (zowel qua apparatuur, locatie en applicaties) conflicteert met de groeiende behoefte aan krachtige beveiliging van uw data.

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EM+S) is een platform voor mobiliteitsbeheer, beveiliging en biedt een goede oplossing in deze conflicten. Het helpt u uw organisatie te beveiligen en beschermen. En tegelijkertijd stelt het uw medewerkers in staat op nieuwe en flexibele manieren te werken binnen de Moderne werkplek.

 

SSO

Iedere keer een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om iets gedaan te krijgen.. en vaak een ander wachtwoord.. Het is erg tijdrovend en kost een hoop negatieve energie. Dit kan simpeler. Met de moderne werkplek kunt u met één gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. De technologie zorgt voor de rest: ‘single sign on’. De techniek koppelt het wachtwoord van de moderne werkplek aan alle applicaties op het account van de medewerker. Hierdoor heeft uw medewerker met één wachtwoord, vingerafdruk of gezichtsherkenning toegang tot alle applicaties die binnen de moderne werkplek zijn ondergebracht. Veilig, snel én enorm efficiënt!